Syndetics cover image
Image from Syndetics

Matens mångfald i Sverige : biologi, gastronomi, nytta / Martin Ragnar.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Carlssons, [2021]Manufacturer: 2021Description: 175 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189063945
Subject(s): DDC classification:
  • 641.3 23/swe
Other classification:
  • Qca
  • Uh
Summary: Matens mångfald är en handledning och vägvisare in i just matens mångfald och betydelsen av denna mångfald. Här problematiseras och diskuteras, illustreras och undersökes vår inställning till och användning av råvaror. Författaren tar ett helhetsgrepp. Han betonar de många alternativen, nödvändigheten av att hänsyn tas till både tid och rum.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Magasin Magasin Qca Checked out 2024-07-09 80067749130
Total holds: 0

Matens mångfald är en handledning och vägvisare in i just matens mångfald och betydelsen av denna mångfald. Här problematiseras och diskuteras, illustreras och undersökes vår inställning till och användning av råvaror. Författaren tar ett helhetsgrepp. Han betonar de många alternativen, nödvändigheten av att hänsyn tas till både tid och rum.

Powered by Koha