Syndetics cover image
Image from Syndetics

Dubbelspel / Andreas Palmaer, Jonas Källberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Gamers ; level 1Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2021]Manufacturer: 2021Description: 138 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179754891
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: E-sport eller fotboll, vad är viktigast?Det är frågan som hela Lionel Silvers liv kretsar kring i nya serien ”Gamers”!Lionel Silver spelar fotboll flera gånger i veckan. Det finns bara ett problem: Han är bollrädd och skulle helst stanna hemma och spela Golden Goal – världens bästa fotbollsspel. Men Lionel är tyvärr son till Tom Silver, f.d. fotbollsstjärna, och ”Tanja Tortyr”, världens mest övertaggade gympalärare. Det värsta de vet är tevespelande. Så när Lionels fotbollslag har match samtidigt som det är en Golden Goal-turnering i staden, måste Lionel komma på en lösning. Insatserna är skyhöga, för om Lionel blir påkommen kan han glömma att få spela en enda sekund Golden Goal igen …”Gamers: Dubbelspel” är skriven av Andreas Palmaer (som tidigare skrivit fotbollsserien ”Fans” tillsammans med Arne Norlin) och är en lättläst bok full av humor för 9-12, om kärleken till fotboll och e-sport, men också om vänskap och hur det är att inte känna att man passar in i sin egen familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstärka och gaminginspirerade illustrationer.
List(s) this item appears in: Spel och gaming för barn & unga
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56155140084
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) On hold 56155140083 1
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45505408638
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Gaming Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-08-19 56155140082
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Gaming Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56155140085
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80064114924
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45506379135
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56155140086
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56155140087
Total holds: 1

Originalupplaga 2021

E-sport eller fotboll, vad är viktigast?Det är frågan som hela Lionel Silvers liv kretsar kring i nya serien ”Gamers”!Lionel Silver spelar fotboll flera gånger i veckan. Det finns bara ett problem: Han är bollrädd och skulle helst stanna hemma och spela Golden Goal – världens bästa fotbollsspel. Men Lionel är tyvärr son till Tom Silver, f.d. fotbollsstjärna, och ”Tanja Tortyr”, världens mest övertaggade gympalärare. Det värsta de vet är tevespelande. Så när Lionels fotbollslag har match samtidigt som det är en Golden Goal-turnering i staden, måste Lionel komma på en lösning. Insatserna är skyhöga, för om Lionel blir påkommen kan han glömma att få spela en enda sekund Golden Goal igen …”Gamers: Dubbelspel” är skriven av Andreas Palmaer (som tidigare skrivit fotbollsserien ”Fans” tillsammans med Arne Norlin) och är en lättläst bok full av humor för 9-12, om kärleken till fotboll och e-sport, men också om vänskap och hur det är att inte känna att man passar in i sin egen familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstärka och gaminginspirerade illustrationer.

Powered by Koha