Syndetics cover image
Image from Syndetics

Harry Potter - magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel / översättning av Annika Meijer ; text by Jody Revenson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, [2021]Manufacturer: 2021Description: 191 sidor illustrationer 26 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129731910
Other title:
  • Från filmerna om Harry Potter - magiskt pyssel
Uniform titles:
  • Harry Potter Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 745.5 23/swe
Other classification:
  • uP.09
Summary: Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda. Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

Omslag: "Innehåller 33 sidor med mallar och klistermärken!"

Omslage: "Wizarding World"

Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda. Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

Powered by Koha