Syndetics cover image
Image from Syndetics

Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi / Jenny Neikell, John Taylor.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Norstedts, [2021]Manufacturer: 2021Description: 207 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113114569
Subject(s): DDC classification:
  • 641.35 23/swe
Other classification:
  • Qed
  • Qcad
Summary: För dig som vill odla dina egna grönsaker är det här en riktig grundbok. Den visar hur du bygger en grönsaksodling från ingenting, hur du planerar, sår och planterar, vattnar, gödslar och gräver. Men den visar också hur du tar till vara allt det som du skördar, med olika metoder som fermentering, pickling, frysning, syltning och torkning. Helt enkelt hur du fyller ditt skafferi! Ett trettiotal grödor och lika många recept ingår i den här boken som kan användas både som uppslagsverk för grönsaksodling och som kokbok. Här samlas kunskaperna från två verkliga proffs; John Taylor, välkänd trädgårdsexpert från tv och Jenny Neikell, fermenteringsexpert och mathantverkare samt författare till flera böcker om fermentering. De ger sina allra smartaste odlingstips och visar hur favoritgrönsakerna förädlas till chutney, kimchi, marmelad, salt och mycket mer. Du får massor av användbara tips som kan appliceras på den egna trädgården, kolonilotten eller balkongen.

För dig som vill odla dina egna grönsaker är det här en riktig grundbok. Den visar hur du bygger en grönsaksodling från ingenting, hur du planerar, sår och planterar, vattnar, gödslar och gräver. Men den visar också hur du tar till vara allt det som du skördar, med olika metoder som fermentering, pickling, frysning, syltning och torkning. Helt enkelt hur du fyller ditt skafferi! Ett trettiotal grödor och lika många recept ingår i den här boken som kan användas både som uppslagsverk för grönsaksodling och som kokbok. Här samlas kunskaperna från två verkliga proffs; John Taylor, välkänd trädgårdsexpert från tv och Jenny Neikell, fermenteringsexpert och mathantverkare samt författare till flera böcker om fermentering. De ger sina allra smartaste odlingstips och visar hur favoritgrönsakerna förädlas till chutney, kimchi, marmelad, salt och mycket mer. Du får massor av användbara tips som kan appliceras på den egna trädgården, kolonilotten eller balkongen.

Powered by Koha