Pappas hemliga dejt! / Thomas Halling ; illustrationer: Johanna Arpiainen.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Livet som Isa! ; 4Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 24 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180082358
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcf
Summary: När Isa ska hämta sin mattebok hemma hos pappa är det något som inte stämmer. Finkläderna är framme och pappa tittar stressat ut ur duschen. Han ska på dejt! Isa blir så nyfiken men pappa vill inte berätta mer. Inte nu i alla fall. När de sagt hej då utanför porten känns det inte all bra i Isa. Tänk om den som pappa ska på dejt med inte gillar barn. Eller är allergisk mot Kattis? Då bestämmer sig Isa. Hon ska smyga efter pappa och se vem han träffar i hemlighet! Förändring kan kännas spännande, roligt och väldigt läskigt. Isa känner alla känslorna och försöker känna vilken som känns mest. Men det är ju inte så lätt! Ibland känns alla känslorna på samma gång och då kan det vara knepigt att veta vad man ska göra. Böckerna om Isa är fina små vardagsberättelser av Thomas Halling som många kan känna igen sig. I Pappas hemliga dejt handlar det om oro, förändring och att känna sig utanför. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcf Checked out 2024-08-05 45505930195
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcf Available 56573860149
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcf Checked out 2024-07-29 45505930194
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcf Available 45505985920
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcf Available 45505985918
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcf Available 45505985919
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Serie/fortsättningsarbete: 1. Byte på söndag! -- 2. En skadad duva -- 3. Fredagsmys? -- 4. Pappas hemliga dejt!

Hegasnivå: 2

När Isa ska hämta sin mattebok hemma hos pappa är det något som inte stämmer. Finkläderna är framme och pappa tittar stressat ut ur duschen. Han ska på dejt! Isa blir så nyfiken men pappa vill inte berätta mer. Inte nu i alla fall. När de sagt hej då utanför porten känns det inte all bra i Isa. Tänk om den som pappa ska på dejt med inte gillar barn. Eller är allergisk mot Kattis? Då bestämmer sig Isa. Hon ska smyga efter pappa och se vem han träffar i hemlighet! Förändring kan kännas spännande, roligt och väldigt läskigt. Isa känner alla känslorna och försöker känna vilken som känns mest. Men det är ju inte så lätt! Ibland känns alla känslorna på samma gång och då kan det vara knepigt att veta vad man ska göra. Böckerna om Isa är fina små vardagsberättelser av Thomas Halling som många kan känna igen sig. I Pappas hemliga dejt handlar det om oro, förändring och att känna sig utanför. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 6 år

Powered by Koha