Middag i en gryta / Tareq Taylor ; foto: Peter Carlsson.
Material type: TextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier fakta, [2021]Manufacturer: 2021Description: 143 sidor illustrationer 27 cmContent type:- text, still image
- unmediated
- volume
- 9789178872718
- 641.54 23/swe
- Qcaat
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56583030182 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56583030181 | |||
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56583030183 | |||
Bok | Slite bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56583030111 |
Browsing Slite bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bakre omslag: " 70 recept som räddar både vardag och fest"
En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.