Syndetics cover image
Image from Syndetics

Middag i en gryta / Tareq Taylor ; foto: Peter Carlsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier fakta, [2021]Manufacturer: 2021Description: 143 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178872718
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.54 23/swe
Other classification:
  • Qcaat
Summary: En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Qcaa Available 56583030182
Bok Hemse bibliotek Vuxen Qcaa Available 56583030181
Bok Klintehamns bibliotek Vuxen Qcaa Available 56583030183
Bok Slite bibliotek Vuxen Qcaa Available 56583030111
Total holds: 0

Bakre omslag: " 70 recept som räddar både vardag och fest"

En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.

Powered by Koha