Syndetics cover image
Image from Syndetics

En natt som denna / Julia Quinn ; översättning: Olga Brinkborg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Smythe-Smith-kvartetten ; 2:a delenPublisher: Stockholm : Lovereads, [2021]Manufacturer: 2021Description: 363 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789188803245
Uniform titles:
  • A night like this Svenska
Genre/Form: DDC classification:
  • 823 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hce
Summary: Andra delen i Julia Quinns nya serie Smythe-Smith-kvartetten. Barnflickan Anne Wynter är inte den hon utger sig för att vara. Att ta hand om unga adelsdamer är förvisso rena barnleken för henne, men när hon istället behöver vårda den stilige greven av Winstead sätts hennes tålamod på prov. Efter år av oönskade närmanden från andra män är han den förste som frestar henne, men en barnflicka ska väl inte flirta med en adelsman … eller?Daniel Smythe-Smith må leva under dödshot, men det hindrar inte den unge greven från att falla i djup förälskelse. Den mystiska kvinnan Anne från familjens årliga musikaliska soaré ska bli hans, även om det innebär att han måste rädda henne ur händerna på sin edsvurne fiende.
List(s) this item appears in: Feelgood/Romance
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56716210142
Bok Fårösunds bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56716210144
Bok Roma bibliotek Vuxen Feelgood Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56716210143
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Andra delen i Julia Quinns nya serie Smythe-Smith-kvartetten. Barnflickan Anne Wynter är inte den hon utger sig för att vara. Att ta hand om unga adelsdamer är förvisso rena barnleken för henne, men när hon istället behöver vårda den stilige greven av Winstead sätts hennes tålamod på prov. Efter år av oönskade närmanden från andra män är han den förste som frestar henne, men en barnflicka ska väl inte flirta med en adelsman … eller?Daniel Smythe-Smith må leva under dödshot, men det hindrar inte den unge greven från att falla i djup förälskelse. Den mystiska kvinnan Anne från familjens årliga musikaliska soaré ska bli hans, även om det innebär att han måste rädda henne ur händerna på sin edsvurne fiende.

Powered by Koha