App-utvecklare / redaktör: Pernilla Gudmundsson.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Utforskaren | YrkePublisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: 2021Description: 31 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180083287
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 004.16 22 (machine generated)
Other classification:
  • uPua
Summary: Appar använder vi dagligen och finns med hur många funktioner som helst. Vi använder dem för att chatta, lyssna på musik, spela spel, boka resor och fixa fina bilder och filmklipp. Men vad är egentligen en app? Hur fungerar de och vem gör alla dessa appar? I den här boken berättar Martin Alléus varför han har världens roligaste jobb. Han avslöjar vad man behöver vara bra på om man vill jobba som app-utvecklare och varför han blev det. Vi får också inblick i hur appar har förändrat vardagen och livet för oss människor och förstår varför kodning är som att baka en kaka. Perfekt för alla vetgiriga barn som vill lära sig mer om appar och om hur de utvecklas. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: Spel och gaming för barn & unga
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom uPua (Browse shelf(Opens below)) Available 56573940177
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom uPua (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-08-11 56573940181
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uPua (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-21 56573940180
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uPua (Browse shelf(Opens below)) Available 56573940179
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom uPua (Browse shelf(Opens below)) Available 56573940178
Total holds: 0

Utforskar-nivå: 2

Härtill kompletterande material på internet

Appar använder vi dagligen och finns med hur många funktioner som helst. Vi använder dem för att chatta, lyssna på musik, spela spel, boka resor och fixa fina bilder och filmklipp. Men vad är egentligen en app? Hur fungerar de och vem gör alla dessa appar? I den här boken berättar Martin Alléus varför han har världens roligaste jobb. Han avslöjar vad man behöver vara bra på om man vill jobba som app-utvecklare och varför han blev det. Vi får också inblick i hur appar har förändrat vardagen och livet för oss människor och förstår varför kodning är som att baka en kaka. Perfekt för alla vetgiriga barn som vill lära sig mer om appar och om hur de utvecklas. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Powered by Koha