Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vittring / David Renklint.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Strömånge ; 2:a delenPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 104 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179711955
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Sindra har stannat hemma från skolan i flera dagar sedan striden med Moa. Wille tycker att Sindra ska använda sin kraft för att göra gott. Men Sindra har ingen önskan om att spela hjälte. Hon vill helst glömma sin superstyrka och vara en normal tonåring.Men det går inte att ignorera kraften. Den släpps lös när hon minst av allt vill, och för att kunna kontrollera den måste hon förstå den. Sindra beger sig tillsammans med Wille till en övergiven bilskrot. Där kan hon testa sina krafter utan att någon ser dem.Snart visar det sig att skroten inte är så övergiven som de tror. Tre beväpnade män med en mycket märklig varelse i släptåg dyker plötsligt upp. Och de är inte vänligt inställda, långt ifrån …Vittring är den andra, fristående delen i Strömånge-serien, en berättelse i högt tempo där strider, mysterier och spänning blandas med tonårsvardag.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc Checked out 2024-05-30 56816110007
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom uHc Available 56816110009
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom uHc Available 56816110008
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc Available 45505985908
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc Available 56816110010
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Sindra har stannat hemma från skolan i flera dagar sedan striden med Moa. Wille tycker att Sindra ska använda sin kraft för att göra gott. Men Sindra har ingen önskan om att spela hjälte. Hon vill helst glömma sin superstyrka och vara en normal tonåring.Men det går inte att ignorera kraften. Den släpps lös när hon minst av allt vill, och för att kunna kontrollera den måste hon förstå den. Sindra beger sig tillsammans med Wille till en övergiven bilskrot. Där kan hon testa sina krafter utan att någon ser dem.Snart visar det sig att skroten inte är så övergiven som de tror. Tre beväpnade män med en mycket märklig varelse i släptåg dyker plötsligt upp. Och de är inte vänligt inställda, långt ifrån …Vittring är den andra, fristående delen i Strömånge-serien, en berättelse i högt tempo där strider, mysterier och spänning blandas med tonårsvardag.

Powered by Koha