Häng i rondellen / av Pär Sahlin.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Sävaträsk ; del 4Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 81 sidor karta 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084321
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • uHc
Summary: Plötsligt dyker snobben Alex upp i Sävaträsk med sin Land Rover och kaxiga attityd. Inte nog med att han påstår att snön i skogen är hans, dessutom håller han på motståndarlaget i hockey. Och de krossar Sävaträsk. Joar blir galet arg när han tänker på honom. Så för att hålla Alex borta så utmanar Joar Alex på race ute på isen. Det är mycket som står på spel. Dessutom är det både halt och farligt. Epatraktorer och vänskap är allt en ungdom på landsbygden behöver. I alla fall allt Joar och hans vänner behöver. Och kärlek så klart. Den fjärde delen av Sävaträsk handlar om relationer mellan vänner, områden och inom familjen. I det här glesbygdsdramat samsas oljiga motorer, hetsigt humör och omtänksamma polare. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56794010001
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56794010170
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80071094031
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56794010002
Total holds: 0

Hegas-nivå: 3

Originalupplaga 2022

Plötsligt dyker snobben Alex upp i Sävaträsk med sin Land Rover och kaxiga attityd. Inte nog med att han påstår att snön i skogen är hans, dessutom håller han på motståndarlaget i hockey. Och de krossar Sävaträsk. Joar blir galet arg när han tänker på honom. Så för att hålla Alex borta så utmanar Joar Alex på race ute på isen. Det är mycket som står på spel. Dessutom är det både halt och farligt. Epatraktorer och vänskap är allt en ungdom på landsbygden behöver. I alla fall allt Joar och hans vänner behöver. Och kärlek så klart. Den fjärde delen av Sävaträsk handlar om relationer mellan vänner, områden och inom familjen. I det här glesbygdsdramat samsas oljiga motorer, hetsigt humör och omtänksamma polare. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

Powered by Koha