Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vegansk hemkunskap / av Gustav Johansson ; foto: Stefan Wettainen ; form: Pär Wickholm.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier fakta, [2022]Manufacturer: 2022Description: 221 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178873623
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.303 22 (machine generated)
Other classification:
  • Qcab
Summary: Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i ”Vegansk hemkunskap”.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Qcabc Available 56810780001
Bok Klintehamns bibliotek Vuxen Qcab Available 56810780002
Total holds: 0

Omslag: "En kokbok från bloggen Jävligt gott"

Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i ”Vegansk hemkunskap”.

Powered by Koha