Ljus mot mörker / av Bjarke Schjødt Larsen ; illustrationer av Bodil Bang Heinemeier ; översättning av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Norrsken ; 1 | Unga superhjältarPublisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: 2022Description: 116 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084888
Uniform titles:
  • Skindæderen Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Efter explosionen är Malous kropp förändrad för alltid. Hon har fått superkrafter. Malou är den enda som har överlevt en mystisk olycka i en gruva på Grönland. När hon vaknar har hon mist sina föräldrar, och en våldsam varelse hotar både Malou och alla andra i staden. Nu måste Malou samla allt sitt mod och börja strida som Norrsken. Med inspiration från Grönländsk mytologi skapas en superhjälte: Norrsken. Ljus mot mörker är den första delen om Norrsken som är en del av serien Unga superhjältar. En lättläst action-serie om ungdomar som på olika vis får extraordinära krafter och tvingas in i rollen som hjältar. Men här ges också möjlighet att ta del av den danska minoritetens kultur och sägner från den spännande ön Grönland. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: Sommarboken 2023 - Hjältar
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794150006
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794150003
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794150002
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80064114929
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794150005
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794150004
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794150001
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Hegas-nivå: 4

Efter explosionen är Malous kropp förändrad för alltid. Hon har fått superkrafter. Malou är den enda som har överlevt en mystisk olycka i en gruva på Grönland. När hon vaknar har hon mist sina föräldrar, och en våldsam varelse hotar både Malou och alla andra i staden. Nu måste Malou samla allt sitt mod och börja strida som Norrsken. Med inspiration från Grönländsk mytologi skapas en superhjälte: Norrsken. Ljus mot mörker är den första delen om Norrsken som är en del av serien Unga superhjältar. En lättläst action-serie om ungdomar som på olika vis får extraordinära krafter och tvingas in i rollen som hjältar. Men här ges också möjlighet att ta del av den danska minoritetens kultur och sägner från den spännande ön Grönland. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha