Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ett nytt hopp / Mårten Sandén, Lisa Medin.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: DogstarsPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2022]Manufacturer: Falun : Scandbook AB, 2022Description: 138 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179757977
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Hjältar, hundar och hejdlös humor i ny serie av Mårten Sandén! Anna har alltid haft svårt att passa in, men exakt hur annorlunda hon är hade hon aldrig kunnat ana. Att Anna en morgon på väg till skolan upptäcker att hon kan flyga är inte ens i närheten av det konstigaste som händer henne den dagen. Anna visar sig vara den fjärde och sista medlemmen i Dogstars, ett superhjältegäng utvalt av världens hundar. Hundarna måste rädda jorden, men de behöver Dogstars hjälp. Endast de fyra vännerna med superkrafter kan sätta stopp för den mystiska Rimfrosts diaboliska plan att värma upp planeten. Men kommer de att hinna innan det är för sent? "Ett nytt hopp" är den första delen av fyra om de unga hjältarna Dogstars, alla med sin speciella superkraft. Garanterat massor av maxad action och humor, men också om vikten av vänskap och att värna vår planet. Den är rikligt illustrerad av tecknaren och serieskaparen Lisa Medin.
List(s) this item appears in: Sommarboken 2023 - Hjältar
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-02-06 56810850015
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56810850014
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56810850013
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56810850012
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56810850011
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Hjältar, hundar och hejdlös humor i ny serie av Mårten Sandén! Anna har alltid haft svårt att passa in, men exakt hur annorlunda hon är hade hon aldrig kunnat ana. Att Anna en morgon på väg till skolan upptäcker att hon kan flyga är inte ens i närheten av det konstigaste som händer henne den dagen. Anna visar sig vara den fjärde och sista medlemmen i Dogstars, ett superhjältegäng utvalt av världens hundar. Hundarna måste rädda jorden, men de behöver Dogstars hjälp. Endast de fyra vännerna med superkrafter kan sätta stopp för den mystiska Rimfrosts diaboliska plan att värma upp planeten. Men kommer de att hinna innan det är för sent? "Ett nytt hopp" är den första delen av fyra om de unga hjältarna Dogstars, alla med sin speciella superkraft. Garanterat massor av maxad action och humor, men också om vikten av vänskap och att värna vår planet. Den är rikligt illustrerad av tecknaren och serieskaparen Lisa Medin.

Li

Powered by Koha