Syndetics cover image
Image from Syndetics

Sarah Sjöström / text: Andreas Palmaer ; bild: Valentin Schönbeck.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Mot toppenPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 77 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179712778
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 796.092 22 (machine generated)
Other classification:
  • uRbz Sjöström, Sarah
  • uLz Sjöström, Sarah
  • uRbca
Summary: Sarah Sjöström är en av Sveriges bästa simmare genom tiderna. Men det var inte självklart att hon skulle hålla på med simning. När Sarah som tioåring började simträna trivdes hon inte alls och ville lägga av. Hennes första tävling var en katastrof. Men bara fyra år senare vann hon sitt första EM-guld, och har sedan dess tagit medalj efter medalj i stora mästerskap. Hur gick det till?Vi får följa en makalös talang som ger allt även när det ser mörkt ut. För en sak är säker: hade det inte varit för Sarahs envishet och mod hade hon inte nått dit hon är idag. Boken innehåller också massor av fakta om simning och simningens historia.Mot toppen är en serie om sporttalanger och deras väg mot sina mål.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom uRbz Sjöström Available 56819370008
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom uRbz Sjöström Available 56819370010
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Biografier uRbz Sjöström Available 56819370009
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uRbz Sjöström Available 56819370013
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom uRbz Sjöström Available 56819370012
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom uRbz Sjöström Available 56819370011
Total holds: 0

Sarah Sjöström är en av Sveriges bästa simmare genom tiderna. Men det var inte självklart att hon skulle hålla på med simning. När Sarah som tioåring började simträna trivdes hon inte alls och ville lägga av. Hennes första tävling var en katastrof. Men bara fyra år senare vann hon sitt första EM-guld, och har sedan dess tagit medalj efter medalj i stora mästerskap. Hur gick det till?Vi får följa en makalös talang som ger allt även när det ser mörkt ut. För en sak är säker: hade det inte varit för Sarahs envishet och mod hade hon inte nått dit hon är idag. Boken innehåller också massor av fakta om simning och simningens historia.Mot toppen är en serie om sporttalanger och deras väg mot sina mål.

Powered by Koha