Syndetics cover image
Image from Syndetics

En ny bästis / Mia Kim ; illustratör: Sissel Gustafsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Teaterstjärnorna ; 2:a delenPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 71 sidor illustrationer 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179712662
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Mira och Alva gör allting tillsammans. Klasskamraterna kallar dem Malva för att de är som en person. När Mira är sjuk från skolan ett par dagar börjar Alva umgås med den nya tjejen i klassen, Saga. Saga har hål i öronen, bär smink och är jätteduktig på att dansa. Och självklart vill hon också gå med i teaterklubben. Har Saga ersatt Mira och blivit Alvas nya bästis?Teaterklubben ska sätta upp De tre musketörerna som musikal. Mira, Alva och Saga ska spela de tre musketörerna. Men Saga har problem sina repliker och undviker att öva med de andra. Döljer hon någonting? Samtidigt läcker det ut vatten i aulan som förstör deras scen. Kommer de inte kunna spela musikalen nu?Mia Kim har skrivit en inkluderande lättläst serie om en teaterklubb och några elevers kamp om att övervinna sina egna rädslor och hinder. En bok om vänskap och att våga sikta mot stjärnorna.Det här är en lästräningsbok för barn från Bokförlaget Hedvig. Våra lästräningsböcker är lättlästa och indelade i 5 nivåer. Denna bok ligger på nivå 5.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819360016
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819360015
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819360013
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819360014
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819360017
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Lättlästnivå: 5

Mira och Alva gör allting tillsammans. Klasskamraterna kallar dem Malva för att de är som en person. När Mira är sjuk från skolan ett par dagar börjar Alva umgås med den nya tjejen i klassen, Saga. Saga har hål i öronen, bär smink och är jätteduktig på att dansa. Och självklart vill hon också gå med i teaterklubben. Har Saga ersatt Mira och blivit Alvas nya bästis?Teaterklubben ska sätta upp De tre musketörerna som musikal. Mira, Alva och Saga ska spela de tre musketörerna. Men Saga har problem sina repliker och undviker att öva med de andra. Döljer hon någonting? Samtidigt läcker det ut vatten i aulan som förstör deras scen. Kommer de inte kunna spela musikalen nu?Mia Kim har skrivit en inkluderande lättläst serie om en teaterklubb och några elevers kamp om att övervinna sina egna rädslor och hinder. En bok om vänskap och att våga sikta mot stjärnorna.Det här är en lästräningsbok för barn från Bokförlaget Hedvig. Våra lästräningsböcker är lättlästa och indelade i 5 nivåer. Denna bok ligger på nivå 5.

Powered by Koha