Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hög spark / Ingrid Jönsson ; illustrationer: Lisa Medin.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Karateklubben Obi ; 2:a delenPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 58 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179712518
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Häng med till dojon i Karateklubben Obi!Tränaren på karateklubben Obi har anmält Jamal, Tage och Aisha till en tävling i lagkata. Lagkata kräver att man gör positionerna exakt samtidigt och Jamal avskyr samarbete. Han tänker inte ställa upp.Men det är inte bara på karaten som det blir problem. Jamals storebror Zaid verkar vara inblandad i något brottsligt. Jamal hittar en påse med guldkedjor i Zaids rum. Är Zaid i fara? När Zaid blir hotad av några killar tvingas Jamal använda sig av karaten för att rädda honom. Det är förbjudet att använda karate utanför dojon. Kommer Jamal inte få gå kvar i klubben nu?Serien Karateklubben Obi handlar om vänskap och om de konflikter som kan uppstå när man utvecklas åt olika håll. Och om karate förstås!Det här är en lästräningsbok för barn från Bokförlaget Hedvig. Våra lästräningsböcker är lättlästa och indelade i 5 nivåer. Denna bok ligger på nivå 4.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819350011
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819350010
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819350009
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819350012
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56819350013
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Lättlästnivå: 4

Häng med till dojon i Karateklubben Obi!Tränaren på karateklubben Obi har anmält Jamal, Tage och Aisha till en tävling i lagkata. Lagkata kräver att man gör positionerna exakt samtidigt och Jamal avskyr samarbete. Han tänker inte ställa upp.Men det är inte bara på karaten som det blir problem. Jamals storebror Zaid verkar vara inblandad i något brottsligt. Jamal hittar en påse med guldkedjor i Zaids rum. Är Zaid i fara? När Zaid blir hotad av några killar tvingas Jamal använda sig av karaten för att rädda honom. Det är förbjudet att använda karate utanför dojon. Kommer Jamal inte få gå kvar i klubben nu?Serien Karateklubben Obi handlar om vänskap och om de konflikter som kan uppstå när man utvecklas åt olika håll. Och om karate förstås!Det här är en lästräningsbok för barn från Bokförlaget Hedvig. Våra lästräningsböcker är lättlästa och indelade i 5 nivåer. Denna bok ligger på nivå 4.

Powered by Koha