Syndetics cover image
Image from Syndetics

Älgkungen / Maria Hellbom.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 349 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179756420
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Klara längtar efter att det ska bli sommar, så att hon kan åka till den by som hennes föräldrar kommer ifrån. Där ska hon träffa Reynir, den magiska älg som blivit hennes vän. En vän som visat henne en förtrollad värld i skogen, men också med väsen och varelser som bara Klara tycks se.Men den här sommaren visar sig vara full av ännu större äventyr: Hemliga tecken, övernaturliga varelser i skogen, en faster som ska öppna restaurang och har en mystisk finansiär som har förmåga att stanna tiden. Och Aron, vars familj hyr en sommarstuga i närheten, som visar sig vara någon helt annan än Klara trott. Som dessutom blir världens bästa kompis. En kompis som Klara behöver.För mitt i allt händer det som alla fasat för. Det som inte får hända. Och det är Klara som måste rädda alla.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-04-25 56715850012
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56715850014
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56715850015
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56715850013
Barnbok Östergarns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56715850011
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Klara längtar efter att det ska bli sommar, så att hon kan åka till den by som hennes föräldrar kommer ifrån. Där ska hon träffa Reynir, den magiska älg som blivit hennes vän. En vän som visat henne en förtrollad värld i skogen, men också med väsen och varelser som bara Klara tycks se.Men den här sommaren visar sig vara full av ännu större äventyr: Hemliga tecken, övernaturliga varelser i skogen, en faster som ska öppna restaurang och har en mystisk finansiär som har förmåga att stanna tiden. Och Aron, vars familj hyr en sommarstuga i närheten, som visar sig vara någon helt annan än Klara trott. Som dessutom blir världens bästa kompis. En kompis som Klara behöver.För mitt i allt händer det som alla fasat för. Det som inte får hända. Och det är Klara som måste rädda alla.

Li

Powered by Koha