Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ondskans nätverk / Max Seeck ; översättning: Bo Samuelsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Finnish Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 478 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100191795
Other title:
  • Skyddsomslag: Ondskans nätverk : kriminalroman
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 894.54134 23/swe
Other classification:
  • Hceub.01
Summary: Lisa Yamamoto, en av Finlands mest framgångsrika influerare, försvinner efter ett releaseparty i Helsingfors. Även hennes före detta pojkvän, Jason Nervander, saknas. Några dagar senare läggs en märklig bild som föreställer en fyr på en klippig ö i havet upp på Lisa Yamamotos Instagramkonto. Under bilden finns en olycksbådande dikt som tycks beskriva hennes död. Samtidigt hittas liket av en ung kvinna på en strand. Finns det en koppling mellan den mördade kvinnan och de försvunna influerarna?Kriminalöverkonstapel Jessica Niemi och hennes kollegor kopplas in för att utreda fallen. De upptäcker att Lisa Yamamoto och Jason Nervander inte enbart har levt det glättiga liv som har visats upp på sociala medier. Djupt begravda hemligheter avslöjas på samma gång som Jessica Niemis eget förflutna är på väg att komma i kapp och förgöra henne…Ondskans nätverk är en gastkramande och intrikat kriminalroman av Finlands nya internationella deckarstjärna.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Almedalsbiblioteket Vuxen Deckare Hce Checked out 2024-08-05 56810330022
Deckare Korpens bibliotek Vuxen Deckare Hce Checked out 2024-07-30 56810330021
Deckare Klintehamns bibliotek Vuxen Deckare Hce Available 56810330024
Deckare Östergarns bibliotek Vuxen Deckare Hce Available 56810330025
Deckare Roma bibliotek Vuxen Deckare Hce Available 56810330023
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Lisa Yamamoto, en av Finlands mest framgångsrika influerare, försvinner efter ett releaseparty i Helsingfors. Även hennes före detta pojkvän, Jason Nervander, saknas. Några dagar senare läggs en märklig bild som föreställer en fyr på en klippig ö i havet upp på Lisa Yamamotos Instagramkonto. Under bilden finns en olycksbådande dikt som tycks beskriva hennes död. Samtidigt hittas liket av en ung kvinna på en strand. Finns det en koppling mellan den mördade kvinnan och de försvunna influerarna?Kriminalöverkonstapel Jessica Niemi och hennes kollegor kopplas in för att utreda fallen. De upptäcker att Lisa Yamamoto och Jason Nervander inte enbart har levt det glättiga liv som har visats upp på sociala medier. Djupt begravda hemligheter avslöjas på samma gång som Jessica Niemis eget förflutna är på väg att komma i kapp och förgöra henne…Ondskans nätverk är en gastkramande och intrikat kriminalroman av Finlands nya internationella deckarstjärna.

Powered by Koha