Kodnamn PAM : mod, rädsla, sårbarhet / Petra Malm.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bazar förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 219 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180061117
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 920.7 22 (machine generated)
Other classification:
  • Lz Malm, Petra
Summary: Petra Malm är den första kvinnliga operatören i specialförbandet SOG, inriktat på underrättelse och strid. Under kodnamnet PAM åker hon i över ett decennium på otaliga hemliga högriskuppdrag och det är först nu, som civil, som hon kan prata om delar av det hon upplevt som operatör.Här berättar hon om operationer i krigsdrabbade länder, om svårigheten att vara kvinnlig pionjär i en manlig värld där man är maximalt utsatt och där kraven är nära gränsen för det möjliga. Men också om hur du som civil kan jobba med begrepp som är centrala inom det militära, som tillit, motivation och lojalitet.
List(s) this item appears in: Sommar i P1 - 2024
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Biografier Lz Malm Available 56447160004
Bok Hemse bibliotek Vuxen Biografier Lz Malm Available 56447160006
Bok Roma bibliotek Vuxen Biografier Lz Malm Available 56447160007
Bok Slite bibliotek Vuxen Biografier Lz Malm Available 56447160005
Total holds: 0

Petra Malm är den första kvinnliga operatören i specialförbandet SOG, inriktat på underrättelse och strid. Under kodnamnet PAM åker hon i över ett decennium på otaliga hemliga högriskuppdrag och det är först nu, som civil, som hon kan prata om delar av det hon upplevt som operatör.Här berättar hon om operationer i krigsdrabbade länder, om svårigheten att vara kvinnlig pionjär i en manlig värld där man är maximalt utsatt och där kraven är nära gränsen för det möjliga. Men också om hur du som civil kan jobba med begrepp som är centrala inom det militära, som tillit, motivation och lojalitet.

Powered by Koha