Orkerna anfaller / Benni Bødker ; illustrerad av Peter Snejbjerg ; översatt av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Briana ; del 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: 2021Description: 50 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084086
Uniform titles:
  • Orkerne angriber Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Briana är inte som de andra i byn. Och hon vet att de andra viskar bakom hennes rygg. Om att hon är annorlunda. Om frosträven som följer henne vart hon än går. Och om att de tror att hon är en häxa. Men hon ska bevisa att de har fel. Hon är ute på sin första jakt. Det är nu hon har sin chans att visa vad hon kan. Men det är inte bara Briana som är på jakt i skogen. I mörkret lurar många faror, och värst av dem alla är orkerna … Briana är ett spännande fantasy-äventyr i tre delar. Med ett enkelt språk och fantastiska illustrationer sugs läsaren rakt in i berättelsen. Passar perfekt för läsare i mellanåldern som vill ha ett spännande äventyr med historisk känsla. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Available 80062685800
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56626150141
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56626150140
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Fantastik Hcg Available 56626150142
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Hegas-nivå: 3

Briana är inte som de andra i byn. Och hon vet att de andra viskar bakom hennes rygg. Om att hon är annorlunda. Om frosträven som följer henne vart hon än går. Och om att de tror att hon är en häxa. Men hon ska bevisa att de har fel. Hon är ute på sin första jakt. Det är nu hon har sin chans att visa vad hon kan. Men det är inte bara Briana som är på jakt i skogen. I mörkret lurar många faror, och värst av dem alla är orkerna … Briana är ett spännande fantasy-äventyr i tre delar. Med ett enkelt språk och fantastiska illustrationer sugs läsaren rakt in i berättelsen. Passar perfekt för läsare i mellanåldern som vill ha ett spännande äventyr med historisk känsla. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha