Syndetics cover image
Image from Syndetics

Monster / av Nicole Boyle Rødtnes ; illustrationer av Bodil Bang Heinemeier ; översättning av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Medusa ; 1 | Unga superhjältarPublisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: 2021Description: 103 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178819898
Uniform titles:
  • Monster Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Vid en mystisk olycka i djurparken blir Siri och hennes lillasyster Lisa attackerade av en massa giftormar. Efter att ha legat i koma i sex månader vaknar Siri till en helt ny verklighet. Hennes hår är borta, hennes lillasyster ligger fortfarande i koma, men allra värst … Det växer fram ormar ur hennes huvud! Medusa är den andra delen i serien. Medusa - Monster är en ny spännande del i serien Unga superhjältar. En serie om ungdomar med extraordinära krafter som tar sig an att bli hjältar, även om de kanske inte ser sig själva som det. Spännande superhjälteaction för alla som tycker om tuffa hjältar. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56331970180
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg Available 56331970183
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56331970181
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56331970182
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56331970179
Total holds: 0

Hegas-nivå: 3

Första svenska upplaga 2021

Härtill kompletterande material på internet

Vid en mystisk olycka i djurparken blir Siri och hennes lillasyster Lisa attackerade av en massa giftormar. Efter att ha legat i koma i sex månader vaknar Siri till en helt ny verklighet. Hennes hår är borta, hennes lillasyster ligger fortfarande i koma, men allra värst … Det växer fram ormar ur hennes huvud! Medusa är den andra delen i serien. Medusa - Monster är en ny spännande del i serien Unga superhjältar. En serie om ungdomar med extraordinära krafter som tar sig an att bli hjältar, även om de kanske inte ser sig själva som det. Spännande superhjälteaction för alla som tycker om tuffa hjältar. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha