Syndetics cover image
Image from Syndetics

Alba och Nattramnens grav / Mårten Gisby, Henrik Johansson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Landet Bortom ; 2:a delenPublisher: [Stockholm] : Bonnier Carlsen, 2022Description: 417 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179758882
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: En storslagen fantasyserie i tre delar med inslag av nordisk mytologi! I den nagelbitande andra delen i serien Landet Bortom leds läsaren ner i de mörkaste vättehålorna, över snötäckta slagfält och till magiska gejsrar i jakten på Nattramnen. Nattramnen är en uråldrig asamagi, och förmodligen Albas enda hopp att återta Brisingasmycket som stals ifrån henne av Åskmakaren. Med smycket i sin ägo, och med de upproriska trollen vid sin sida, har hennes farbror blivit ett allt större hot mot Ossian, landets fredsrådare och Albas far. Alba svär att hon ska ställa allt till rätta igen, men samtidigt tilltar känslan av att vara en bricka i ett spel hon inte förstår. Hon brottas alltjämt med vad som rätt och fel och med frågan vem hon egentligen kan lita på. Lyssna på musiken från Landet Bortom! https://playgroundmusic.ffm.to/alba.ycj
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Checked out 2024-08-06 56816220017
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg Available 56816220015
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Fantastik Hcg Available 56816220016
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

En storslagen fantasyserie i tre delar med inslag av nordisk mytologi! I den nagelbitande andra delen i serien Landet Bortom leds läsaren ner i de mörkaste vättehålorna, över snötäckta slagfält och till magiska gejsrar i jakten på Nattramnen. Nattramnen är en uråldrig asamagi, och förmodligen Albas enda hopp att återta Brisingasmycket som stals ifrån henne av Åskmakaren. Med smycket i sin ägo, och med de upproriska trollen vid sin sida, har hennes farbror blivit ett allt större hot mot Ossian, landets fredsrådare och Albas far. Alba svär att hon ska ställa allt till rätta igen, men samtidigt tilltar känslan av att vara en bricka i ett spel hon inte förstår. Hon brottas alltjämt med vad som rätt och fel och med frågan vem hon egentligen kan lita på.
Lyssna på musiken från Landet Bortom! https://playgroundmusic.ffm.to/alba.ycj

Powered by Koha