Hotet i berget / Benni Bødker ; illustrerad av Peter Snejbjerg ; översatt av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Briana ; del 2Publisher: Helsingborg : Hegas Förlag, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 42 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084123
Uniform titles:
  • Den underjordiske labyrint Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Briana är instängd i bergets mörka labyrint. Hon kan inte se något. Och hon vet inte hur hon ska ta sig ut. Som tur är har hon sin följeslagare med sig. Frosträven som kan se i mörkret kanske kan hjälpa henne att hitta en väg ut ur underjorden. Men de måste skynda sig! I mörkret lurar nämligen en gigantisk spindel med långa ben och sylvassa klor. Och den har inte fått mat på flera år … Spännande fantasy när det är som bäst! Hotet i berget är den andra delen i den lättlästa serien om Briana. En kapitelbok för mellanstadieläsaren som gillar berättelser om utanförskap, identitet och om att vara annorlunda. Med sina rika illustrationer av fruktansvärda orker, enorma spindlar och mystisk magi trollbinder den läsaren från start. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793970017
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793970015
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793970016
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Beställd 56626150143
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Fantastik Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-09-02 56793970018 1
Total holds: 1

Första svenska upplaga 2022

Hegas-nivå: 3

Briana är instängd i bergets mörka labyrint. Hon kan inte se något. Och hon vet inte hur hon ska ta sig ut. Som tur är har hon sin följeslagare med sig. Frosträven som kan se i mörkret kanske kan hjälpa henne att hitta en väg ut ur underjorden. Men de måste skynda sig! I mörkret lurar nämligen en gigantisk spindel med långa ben och sylvassa klor. Och den har inte fått mat på flera år … Spännande fantasy när det är som bäst! Hotet i berget är den andra delen i den lättlästa serien om Briana. En kapitelbok för mellanstadieläsaren som gillar berättelser om utanförskap, identitet och om att vara annorlunda. Med sina rika illustrationer av fruktansvärda orker, enorma spindlar och mystisk magi trollbinder den läsaren från start. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha