Vän eller fiende? / av Nicole Boyle Rødtnes ; illustrationer av Bodil Bang Heinemeier ; översättning av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Medusa ; 2 | Unga superhjältarPublisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: 2022Description: 99 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084925
Uniform titles:
  • Skjulte fjende Svenska
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Olyckan har gjort Siri till ett giftigt monster. Men det får ingen veta. Så när någon bryter sig in på kliniken för att sno med sig papper om henne och de andra patienterna så måste Siri ingripa. I jakten på tjuven möter hon den mystiske Ghost. Och plötsligt vet Siri inte längre vem som är vän eller fiende. Och värst av allt är att hennes lillasyster Lisa verkar vara i fara! Medusa tar upp frågor som identitet, kamp mot kriminalitet och omsorg om familj. I den andra delen vävs serien ihop med GHOST. Böckerna är en del av Unga superhjältar, en serie om ungdomar med extraordinära krafter. Den här serien passar perfekt till bokslukaren som gillar spänning och superhjältar men i ett lite enklare format. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg Available 56794160015
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Lättläst Hcg Available 56794160014
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56794160011
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56794160013
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg Available 56794160012
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Hegas-nivå: 3

Olyckan har gjort Siri till ett giftigt monster. Men det får ingen veta. Så när någon bryter sig in på kliniken för att sno med sig papper om henne och de andra patienterna så måste Siri ingripa. I jakten på tjuven möter hon den mystiske Ghost. Och plötsligt vet Siri inte längre vem som är vän eller fiende. Och värst av allt är att hennes lillasyster Lisa verkar vara i fara! Medusa tar upp frågor som identitet, kamp mot kriminalitet och omsorg om familj. I den andra delen vävs serien ihop med GHOST. Böckerna är en del av Unga superhjältar, en serie om ungdomar med extraordinära krafter. Den här serien passar perfekt till bokslukaren som gillar spänning och superhjältar men i ett lite enklare format. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha