Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings / Samantha Santambrogio-Öberg ; foto: Karolina Olson Haglund.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- text, still image
- unmediated
- volume
- 9789155270513
- 641.862 23/swe
- Qcaam
- Qcabd
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56819080002 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56819080001 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
På omslaget: "Både med och utan glassmaskin!"
Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.