Syndetics cover image
Image from Syndetics

Jordängel / Pascale Vallin Johansson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Fågelspår ; 1Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 215 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129729511
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Tänk om mormor har rätt? Kan jag ha manat fram ett spöke? Någon gammal patient som plågades till döds här och nu har kommit tillbaka och skrivit med blodröda bokstäver för att skrämmas? Jag sträcker fram en darrande hand och känner på färgen. Den är fortfarande fuktig. Fingertopparna blir röda som blod. Som en föraning. Solveig har precis flyttat in i en nyrenoverad lägenhet som för länge sen var en del av Beckomberga mentalsjukhus. Hon är inte helt nöjd med flytten utan hade hellre bott kvar inne i stan, men när hon träffar den mystiske Daniel blir det början på ett spännande äventyr. Helt plötsligt dyker det upp ord, skrivna i blodröd färg, på Solveigs målningar, utan att någon annan varit i närheten. Och hon ser måsar överallt, det är som om de förföljer henne! Daniel säger att måsen kan bära på budskap från andra sidan. Är det någon som vill berätta något för Solveig? I takt med att spänningen tätnar nystas en bortglömd och förträngd familjehistoria upp framför Solveigs ögon. Och nu har hon en chans att ställa allt till rätta. Jordängel är första delen i den magiskt spännande trilogin Fågelspår.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56780180021
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56780180022
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56780180026
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-04-29 45505150481
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56780180024
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56780180023
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56780180025
Total holds: 0

Serie/fortsättningsarbete: 1. Jordängel -- 2. Snöstjärna

Originalupplaga 2022

Tänk om mormor har rätt? Kan jag ha manat fram ett spöke? Någon gammal patient som plågades till döds här och nu har kommit tillbaka och skrivit med blodröda bokstäver för att skrämmas? Jag sträcker fram en darrande hand och känner på färgen. Den är fortfarande fuktig. Fingertopparna blir röda som blod. Som en föraning. Solveig har precis flyttat in i en nyrenoverad lägenhet som för länge sen var en del av Beckomberga mentalsjukhus. Hon är inte helt nöjd med flytten utan hade hellre bott kvar inne i stan, men när hon träffar den mystiske Daniel blir det början på ett spännande äventyr. Helt plötsligt dyker det upp ord, skrivna i blodröd färg, på Solveigs målningar, utan att någon annan varit i närheten. Och hon ser måsar överallt, det är som om de förföljer henne! Daniel säger att måsen kan bära på budskap från andra sidan. Är det någon som vill berätta något för Solveig? I takt med att spänningen tätnar nystas en bortglömd och förträngd familjehistoria upp framför Solveigs ögon. Och nu har hon en chans att ställa allt till rätta. Jordängel är första delen i den magiskt spännande trilogin Fågelspår.

Li

Powered by Koha