Green India / Mattias Kristiansson, Amanpreet Singh Sangha ; foto: Eva Hildén, Camilla Lindqvist, Shashank Tyagi och Ansab Khan ; översättning: Camilla Dunér.
Material type: TextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : [Vegovärlden AB], [2021]Manufacturer: UAB BALTO, 2021Description: 293 sidor illustrationer 27 cmContent type:- text, still image
- unmediated
- volume
- 9789151993188
- 641.56360954 23/swe
- Qcabc
- Qcabd-oba
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56620750028 | |||
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcab (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-05-10 | 56620750025 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Omslag: "Indisk vegomat från grunden"
Vegoprofilen Mattias Kristiansson och hans sambo Amanpreet Singh Sangha kommer här med en generös introduktion till det vegetariska indiska köket. Här blandas dals, grytor och currys, bröd, paneer, risrätter, street food, chutney, raita och sötsaker. Lägg där till smarta tips på hur du lyckas med äkta indisk mat och du har en komplett bok för alla som älskar indiska smaker.