Jag är smittad, du är smittad / Benni Bødker ; illustrerad av Simon Bukhave ; översatt av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Zombie-pandemi ; bok 2Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: 2021Description: 39 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180082235
Uniform titles:
  • Jeg er smittet, du er smittet Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: När Alex pluton kämpade mot en zombieattack blev Alex skadad. Själva såret var inte djupt men det var en zombie som rev honom. Alla vet att det är så man blir smittad. Det är så man blir en zombie. Nu ligger Alex på ett sjukhus vaktat av soldater med andra smittade. Hela dagarna gör de olika experiment och kollar hans värden. Men ingen säger något till honom. Kan de bota Alex? Och vad händer om de inte kan göra det? Följ med när de etiska gränserna inom medicin utmanas. Hur långt får vetenskapen egentligen gå för att stoppa ett farligt virus?. En spännande berättelse för mellanåldern med det tidlösa moraliska temat ifall vi är redo att offra enskilda individer för att rädda många. Zombie-pandemi är en blodig dystopisk thriller av Benni Bødker, författaren till de populära serierna Zombie City och Zombie World. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56573850090
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-07-28 56573850087
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56573850088
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56573850089
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Hegas-nivå: 4

När Alex pluton kämpade mot en zombieattack blev Alex skadad. Själva såret var inte djupt men det var en zombie som rev honom. Alla vet att det är så man blir smittad. Det är så man blir en zombie. Nu ligger Alex på ett sjukhus vaktat av soldater med andra smittade. Hela dagarna gör de olika experiment och kollar hans värden. Men ingen säger något till honom. Kan de bota Alex? Och vad händer om de inte kan göra det? Följ med när de etiska gränserna inom medicin utmanas. Hur långt får vetenskapen egentligen gå för att stoppa ett farligt virus?. En spännande berättelse för mellanåldern med det tidlösa moraliska temat ifall vi är redo att offra enskilda individer för att rädda många. Zombie-pandemi är en blodig dystopisk thriller av Benni Bødker, författaren till de populära serierna Zombie City och Zombie World. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Powered by Koha