Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hämndens dag / Katja Brandis ; illustrationer av Claudia Carls ; översättning: Anna Hörmander Plewka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: German Series: Woodwalkers ; del 6Publisher: Västra Frölunda : Tukan Förlag, 2021Manufacturer: Falun : Scandbook Description: 334 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179852733
Uniform titles:
  • Tag der Rache Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 833.92 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Sommaren har kommit till Klippiga bergen och med den de avslutande examensproven på Clearwater High. Men Carag har svårt att koncentrera sig på skolan när Hämndens dag närmar sig med stormsteg.??Förtvivlat försöker Carag och hans vänner utarbeta en plan för att försvara människorna mot Andrew Milling och hans kumpaner. Inte blir det bättre av att de vet att det finns gott om Milling-anhängare även i de egna leden.?Finns det någon möjlighet att stoppa Milling i tid och avslöja hans mörka hemligheter? Ska den gåtfulla Arula lyckas hjälpa dem?
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56111530214
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56111530215
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56111530223
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56111530224
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56111530225
Total holds: 0

Serie/fortsättningsverk: 1. Carags förvandling -- 2. Farlig vänskap -- 3. Hollys hemlighet -- 4. Främmande vildmark -- 5. I fiendens spår -- 6. Hämndens dag

Sommaren har kommit till Klippiga bergen och med den de avslutande examensproven på Clearwater High. Men Carag har svårt att koncentrera sig på skolan när Hämndens dag närmar sig med stormsteg.??Förtvivlat försöker Carag och hans vänner utarbeta en plan för att försvara människorna mot Andrew Milling och hans kumpaner. Inte blir det bättre av att de vet att det finns gott om Milling-anhängare även i de egna leden.?Finns det någon möjlighet att stoppa Milling i tid och avslöja hans mörka hemligheter? Ska den gåtfulla Arula lyckas hjälpa dem?

Li

Powered by Koha