En värld i mörker / av Daniel Åberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Avbrottet ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 97 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180082433
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Elis vaknar en morgon och strömmen har gått. Även telefonen är död. Allt elektroniskt verkar ha slagits ut. Hela Elis värld har blivit strömlös och samhället går mot en kollaps. Skolan får stänga, affärerna kan inte ha öppet och vad värre är, är att apoteken och sjukhusens system inte fungerar. Elis mamma har diabetes och behöver sitt insulin för att överleva. Elis måste ut på jakt efter medicinen. Men det blir lättare sagt än gjort när kriminella gäng har lagt beslag på all medicin. Kommer Elis hinna få tag i medicinen innan det är försent? Avbrottet är en dystopisk thrillerserie av Daniel Åberg. Lättläst och spännande om vad som kan hända med ett samhälle då allt elektroniskt slutar fungera. En nervkittlande läsupplevelse som passar perfekt för gruppdiskussion om etiska dilemman. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: Beredskap och överlevnad skönlitteratur Barn/unga
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst uHc (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-06-14 56573870240
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Lättläst uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56573870241
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 45505376830
Total holds: 0

Härtill kompletterande material på internet

Hegas-nivå: 3

Originalupplaga 2021

Elis vaknar en morgon och strömmen har gått. Även telefonen är död. Allt elektroniskt verkar ha slagits ut. Hela Elis värld har blivit strömlös och samhället går mot en kollaps. Skolan får stänga, affärerna kan inte ha öppet och vad värre är, är att apoteken och sjukhusens system inte fungerar. Elis mamma har diabetes och behöver sitt insulin för att överleva. Elis måste ut på jakt efter medicinen. Men det blir lättare sagt än gjort när kriminella gäng har lagt beslag på all medicin. Kommer Elis hinna få tag i medicinen innan det är försent? Avbrottet är en dystopisk thrillerserie av Daniel Åberg. Lättläst och spännande om vad som kan hända med ett samhälle då allt elektroniskt slutar fungera. En nervkittlande läsupplevelse som passar perfekt för gruppdiskussion om etiska dilemman. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

Powered by Koha