Syndetics cover image
Image from Syndetics

Gullivers resor / av Jonathan Swift ; återberättad av Maj Bylock ; illustrationer av Sara Svensson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Maj Bylocks äventyrs-klassikerPublisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: 2022Description: 104 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178819218
Uniform titles:
  • Gulliver's travels Svenska
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Under sina resor som skeppsläkare råkar Gulliver ut för det ena äventyret efter det andra. Efter stormar och olyckor på havet hamnar han först hos lilliputtarna och sedan i ett land med jättar. Hos de små lilliputtarna är Gulliver stor och konstig, och Gulliver hamnar mitt i ett krig. Och i jättarnas land är han pytteliten och blir jättedrottningens leksak! Maj Bylocks lättlästbearbetade klassiker fortsätter väcka läslust. Nu har de fått nya omslag och nya, häftiga illustrationer. I den här versionen av Gullivers resor ingår två av de berättelser som finns med i originalet – resan till lilliputtarnas land och resan till jättarnas land. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793780016
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793780017
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793780018
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56793780020
Total holds: 0

Första svenska upplaga 1744-1745. Första upplaga i denna version 2022

Hegas-nivå: 4

Under sina resor som skeppsläkare råkar Gulliver ut för det ena äventyret efter det andra. Efter stormar och olyckor på havet hamnar han först hos lilliputtarna och sedan i ett land med jättar. Hos de små lilliputtarna är Gulliver stor och konstig, och Gulliver hamnar mitt i ett krig. Och i jättarnas land är han pytteliten och blir jättedrottningens leksak! Maj Bylocks lättlästbearbetade klassiker fortsätter väcka läslust. Nu har de fått nya omslag och nya, häftiga illustrationer. I den här versionen av Gullivers resor ingår två av de berättelser som finns med i originalet – resan till lilliputtarnas land och resan till jättarnas land. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha