Syndetics cover image
Image from Syndetics

Sir Richards hemligheter / Julia Quinn ; översättning: Anna Thuresson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Smythe-Smith-kvartetten ; 4:e delenPublisher: Stockholm : Lovereads, [2022]Manufacturer: 2022Description: 390 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789188803221
Uniform titles:
  • The Secrets of Sir Richard Kenworthy Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hce
Summary: Fjärde och avslutande delen i Julia Quinns serie Smythe-Smith-kvartetten. Sir Richard Kenworthy har mindre än en månad på sig att hitta en lämplig brud – han har med andra ord varken tid att vara kräsen eller spela svårfångad. Men när han ser kvinnan som sitter bakom cellon på Smythe-Smiths årliga, och musikaliskt olidliga, konsert vet han att hon är den rätta. Iris Smythe-Smith är van att hamna i skymundan med sitt ljusa hår, blyga uppsyn och sin torra och underfundiga humor. Därför blir hon direkt misstänksam när sir Richard introducerar sig och börjar uppvakta henne. Han beter sig som om han vore kär. När han friar till henne kan hon inte släppa tanken på att det är något han döljer, trots att hennes hjärta inte vill något annat än att få bli hans.
List(s) this item appears in: Feelgood/Romance
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56916380024
Bok Fårösunds bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56916380023
Bok Roma bibliotek Vuxen Feelgood Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56916380025
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Fjärde och avslutande delen i Julia Quinns serie Smythe-Smith-kvartetten. Sir Richard Kenworthy har mindre än en månad på sig att hitta en lämplig brud – han har med andra ord varken tid att vara kräsen eller spela svårfångad. Men när han ser kvinnan som sitter bakom cellon på Smythe-Smiths årliga, och musikaliskt olidliga, konsert vet han att hon är den rätta. Iris Smythe-Smith är van att hamna i skymundan med sitt ljusa hår, blyga uppsyn och sin torra och underfundiga humor. Därför blir hon direkt misstänksam när sir Richard introducerar sig och börjar uppvakta henne. Han beter sig som om han vore kär. När han friar till henne kan hon inte släppa tanken på att det är något han döljer, trots att hennes hjärta inte vill något annat än att få bli hans.

Powered by Koha