Syndetics cover image
Image from Syndetics

Bögen är lös / Edvin Törnblom.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bokförlaget Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 207 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137502199
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 306.766092 23/swe
Other classification:
  • Lz Törnblom, Edvin
Summary: En utbildande och dråplig instruktionsbok om att leva som queer idag. På tal om det: Vad betyder ens queer, varför beskylldes vår första homosexuella kung för digerdöden och hur ser villkoren ut för HBTQI-personer i andra länder? Journalisten och programledaren Edvin Törnblom blandar fakta och historia med djupt personliga berättelser om hur han formats som människa – från de allra mörkaste stunderna med mobbing och självmordsförsök till inspirerande händelser som fått honom att landa i acceptans och kärlek. Allt formulerat med Edvins unika humor, som gjort honom till en framstående röst för sin generation.
List(s) this item appears in: Pride - boktips för vuxna | Bokfika med regnbågstema
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Biografier Lz Törnblom, Edvin (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-08-10 56933600040
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen UNG Lz Törnblom, Edvin (Browse shelf(Opens below)) Available 56933600042
Bok Gråbobiblioteket Vuxen Biografier Lz Törnblom, Edvin (Browse shelf(Opens below)) Available 56933600041
Bok Hemse bibliotek Vuxen Biografier Lz Törnblom, Edvin (Browse shelf(Opens below)) Available 56933600043
Total holds: 0

En utbildande och dråplig instruktionsbok om att leva som queer idag. På tal om det: Vad betyder ens queer, varför beskylldes vår första homosexuella kung för digerdöden och hur ser villkoren ut för HBTQI-personer i andra länder? Journalisten och programledaren Edvin Törnblom blandar fakta och historia med djupt personliga berättelser om hur han formats som människa – från de allra mörkaste stunderna med mobbing och självmordsförsök till inspirerande händelser som fått honom att landa i acceptans och kärlek. Allt formulerat med Edvins unika humor, som gjort honom till en framstående röst för sin generation.

Powered by Koha