Iskall planet / Benni Bødker ; illustrerad av Peter Snejbjerg ; översatt av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Helios ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 47 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084697
Uniform titles:
  • Frostplaneten Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Jorden kommer att gå under. Alla vet det. Det är bara en fråga om tid. Ett rymdskepp med forskare och soldater skickas ut för att hitta en grupp människor som försvunnit på planeten Helios. Strax innan landning fångar en sensor upp tecken på liv. Kan de ha hittat mänsklighetens räddning? Men när gruppen landar på den iskalla planeten möts de bara av frost och snö. Ändå verkar någonting leva på Helios … men det är allt annat än mänskligt. Ny spännande rymd-serie från Benni Bødker! Helios är en ny lättläst serie inom genren science fiction. Perfekt för mellanstadieläsaren som inte kan få nog av nervkittlande rymdäventyr. En medryckande serie om hopp, överlevnad och om en värld vars undergång människan själv har skapat. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794100185
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794100184
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794100183
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56794100182
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Hegas-nivå: 3

Jorden kommer att gå under. Alla vet det. Det är bara en fråga om tid. Ett rymdskepp med forskare och soldater skickas ut för att hitta en grupp människor som försvunnit på planeten Helios. Strax innan landning fångar en sensor upp tecken på liv. Kan de ha hittat mänsklighetens räddning? Men när gruppen landar på den iskalla planeten möts de bara av frost och snö. Ändå verkar någonting leva på Helios … men det är allt annat än mänskligt. Ny spännande rymd-serie från Benni Bødker! Helios är en ny lättläst serie inom genren science fiction. Perfekt för mellanstadieläsaren som inte kan få nog av nervkittlande rymdäventyr. En medryckande serie om hopp, överlevnad och om en värld vars undergång människan själv har skapat. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha