Syndetics cover image
Image from Syndetics

Isola / Katrine Engberg ; översättning: Mia Ruthman.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Köpenhamnsserien ; 4Publisher: Stockholm : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 344 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137501079
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.81 23/swe
Other classification:
  • Hceda.01
Summary: Isola är den fjärde delen i Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie om polisinspektörerna Werner och Kørner. Ett lik hittas i en park i Köpenhamn. Anette Werner blir ensam ansvarig för utredningen, som så småningom leder henne till Bornholm och till Jeppe Kørner som har tagit tjänstledigt och arbetar som skogshuggare efter en tuff separation. Esther de Laurenti, pensionerad akademiker, är också på Bornholm. Hon ska skriva en biografi över antropologen Margrethe Dybris och i Dybris hus hittar hon brev och anteckningar som ger en överraskande bild av en händelse som kastar nytt ljus över brottet som Anette och Jeppe försöker lösa.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Korpens bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913900047
Deckare Hemse bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913900046
Deckare Roma bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913900045
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Isola är den fjärde delen i Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie om polisinspektörerna Werner och Kørner. Ett lik hittas i en park i Köpenhamn. Anette Werner blir ensam ansvarig för utredningen, som så småningom leder henne till Bornholm och till Jeppe Kørner som har tagit tjänstledigt och arbetar som skogshuggare efter en tuff separation. Esther de Laurenti, pensionerad akademiker, är också på Bornholm. Hon ska skriva en biografi över antropologen Margrethe Dybris och i Dybris hus hittar hon brev och anteckningar som ger en överraskande bild av en händelse som kastar nytt ljus över brottet som Anette och Jeppe försöker lösa.

Li

Powered by Koha