Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ett monster i vildmarken / Mats Wänblad, Pelle Forshed.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Familjen Monstersson | LättlästPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 44 sidor 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129736342
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf
Summary: En dag hittar Ebba ett tält längst inne i en garderob. Pappa blir genast entusiastisk, om de åker ut och tältar kan han ju testa sina nya fiskeprylar. Ett spännande äventyr - vem vet vad vildmarken har att erbjuda? Boris ska självklart också följa med, så att Ebba har något att göra när pappa fiskar. Och nog får Ebba och Boris att göra - när de upptäcker vad som verkligen döljer sig i vildmarken ...Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: "kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa".Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Börja läsa Hcf (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-04-22 56925140158
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Lättläst Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 56925140153
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Börja läsa Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 56925140154
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 56925140156
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Börja läsa Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 56925140155
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 56925140157
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

En dag hittar Ebba ett tält längst inne i en garderob. Pappa blir genast entusiastisk, om de åker ut och tältar kan han ju testa sina nya fiskeprylar. Ett spännande äventyr - vem vet vad vildmarken har att erbjuda? Boris ska självklart också följa med, så att Ebba har något att göra när pappa fiskar. Och nog får Ebba och Boris att göra - när de upptäcker vad som verkligen döljer sig i vildmarken ...Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: "kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa".Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.

Powered by Koha