Syndetics cover image
Image from Syndetics

Damaskus Sölvesborg / Per Nilsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 175 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129728484
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Leo har levt hela sitt liv i Sölvesborg, Nour är född i Damaskus.Nu går de i samma klass på gymnasiet, men de har aldrig pratat med varandra.Under en utedag med klassen hamnar Leo och Nour i ett vindskydd mitt i skogen.Nour har skadat foten, de är genomblöta, det är kallt och det mörknar.De måste hjälpas åt för att överleva. Och de måste prata.Damaskus. Sölvesborg är en Per Nilsson-bok av allra bästa slag om de stora frågorna, med hundra procent trovärdiga karaktärer, på ett enkelt, sparsmakat språk. Per Nilsson är en av Sveriges mest lästa och älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Han har varit verksam i över trettio år och har skrivit en lång rad rosade titlar.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56993260003
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56993260004
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56993260005
Total holds: 0

Leo har levt hela sitt liv i Sölvesborg, Nour är född i Damaskus.Nu går de i samma klass på gymnasiet, men de har aldrig pratat med varandra.Under en utedag med klassen hamnar Leo och Nour i ett vindskydd mitt i skogen.Nour har skadat foten, de är genomblöta, det är kallt och det mörknar.De måste hjälpas åt för att överleva. Och de måste prata.Damaskus. Sölvesborg är en Per Nilsson-bok av allra bästa slag om de stora frågorna, med hundra procent trovärdiga karaktärer, på ett enkelt, sparsmakat språk. Per Nilsson är en av Sveriges mest lästa och älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Han har varit verksam i över trettio år och har skrivit en lång rad rosade titlar.

Powered by Koha