Syndetics cover image
Image from Syndetics

Berta Isla / Javier Marías ; översättning; Lena E Heyman.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Spanish Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 466 sidor 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100185084
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 863.64 23/swe
Other classification:
  • Hcek.01
Summary: Berta Isla och Tomás Nevinson träffas i Madrid. De blir förälskade och drömmer om ett liv tillsammans. Så ger sig Tomás av till England för att studera språk i Oxford. Där blir han motvilligt indragen i underrättelseverksamhet, som kommer att påverka hans liv med Berta för alltid. De gifter sig, men gradvis, medan åren går och hemligheterna växer, blir de främlingar för varandra.Berta Isla är den hyllade uppföljaren till Javier Mariás magnum opus Ditt ansikte i morgon. Hos Marías blandas spionromanens ramverk med djupt existentiella frågor som rör lögnerna i våra liv, allt förmedlat i en litterär gestaltning som bär en mästares signum. ”Den stora nittonhundratalsromanen lever och spanske Javier Marías är beviset”, skrev Victor Malm i Expressen om Ditt ansikte i morgon.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913590015
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-07 56913590014
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Under arbete
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Berta Isla och Tomás Nevinson träffas i Madrid. De blir förälskade och drömmer om ett liv tillsammans. Så ger sig Tomás av till England för att studera språk i Oxford. Där blir han motvilligt indragen i underrättelseverksamhet, som kommer att påverka hans liv med Berta för alltid. De gifter sig, men gradvis, medan åren går och hemligheterna växer, blir de främlingar för varandra.Berta Isla är den hyllade uppföljaren till Javier Mariás magnum opus Ditt ansikte i morgon. Hos Marías blandas spionromanens ramverk med djupt existentiella frågor som rör lögnerna i våra liv, allt förmedlat i en litterär gestaltning som bär en mästares signum. ”Den stora nittonhundratalsromanen lever och spanske Javier Marías är beviset”, skrev Victor Malm i Expressen om Ditt ansikte i morgon.

Powered by Koha