Prick till prick / Cecilia Ahern ; översättning: Mia Ruthman.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Enskede] : Bazar förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 333 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180063128
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Allegra ”Pricken” Bird är 24 år och har växt upp på en liten ö tillsammans med sin älskade pappa, som hon även har sina fräknar att tacka för. Mamman har hon aldrig träffat.För att hitta den hon alltid saknat har hon samlat mod och flyttat till Dublin. Men ett nytt liv innebär att hon måste släppa taget om det trygga och Allegra är ganska vilsen i allt det nya.När en främling förklarar att hon är summan av fem människor - de hon tillbringar mest tid med – förändras Allegras mål. Nu söker hon inte bara sin mamma utan även de fem som definierar henne som person.En gripande och humoristisk berättelse om att komma till insikt, att öppna ögonen för det man faktiskt har omkring sig och att finna sig själv och sin plats i världen.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56918950094
Bok Fårösunds bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56918950096
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56918950097
Bok Östergarns bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56918950095
Total holds: 1

Första svenska upplaga 2022

Allegra ”Pricken” Bird är 24 år och har växt upp på en liten ö tillsammans med sin älskade pappa, som hon även har sina fräknar att tacka för. Mamman har hon aldrig träffat.För att hitta den hon alltid saknat har hon samlat mod och flyttat till Dublin. Men ett nytt liv innebär att hon måste släppa taget om det trygga och Allegra är ganska vilsen i allt det nya.När en främling förklarar att hon är summan av fem människor - de hon tillbringar mest tid med – förändras Allegras mål. Nu söker hon inte bara sin mamma utan även de fem som definierar henne som person.En gripande och humoristisk berättelse om att komma till insikt, att öppna ögonen för det man faktiskt har omkring sig och att finna sig själv och sin plats i världen.

Powered by Koha