Syndetics cover image
Image from Syndetics

Överlevarna / Jane Harper ; översättning av Mattias Edvardsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 363 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137501093
Uniform titles:
  • The survivors Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hce
Summary: Succéförfattaren Jane Harper som fick sitt genombrott med den internationella bästsäljaren Hetta är tillbaka med en atmosfärisk och mångbottnad spänningsroman.Ett misstag förändrade Kieran Elliots liv för alltid och skuldkänslorna som fortfarande förföljer honom blossar upp när han besöker den lilla kuststad som en gång var hans hem tillsammans med sin fru och deras lilla dotter. Kierans föräldrar kämpar för att få saker att gå ihop i ett samhälle som är beroende av havet, både på gott och ont, och över dem hänger skuggan av den frånvarande brodern Finn.När en kropp upptäcks på stranden hotar väl bevarade hemligheter att dyka upp i den mordutredningen som följer. Ett sjunket vrak, en försvunnen flicka och frågor som aldrig fått något svar.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913910058
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913910060
Bok Klintehamns bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56913910059
Bok Slite bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-20 56913910061
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Succéförfattaren Jane Harper som fick sitt genombrott med den internationella bästsäljaren Hetta är tillbaka med en atmosfärisk och mångbottnad spänningsroman.Ett misstag förändrade Kieran Elliots liv för alltid och skuldkänslorna som fortfarande förföljer honom blossar upp när han besöker den lilla kuststad som en gång var hans hem tillsammans med sin fru och deras lilla dotter. Kierans föräldrar kämpar för att få saker att gå ihop i ett samhälle som är beroende av havet, både på gott och ont, och över dem hänger skuggan av den frånvarande brodern Finn.När en kropp upptäcks på stranden hotar väl bevarade hemligheter att dyka upp i den mordutredningen som följer. Ett sjunket vrak, en försvunnen flicka och frågor som aldrig fått något svar.

Li

Powered by Koha