Syndetics cover image
Image from Syndetics

Gränslös / Jørn Lier Horst ; översättning: Marianne Mattsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: [Stockholm] : Wahlström & Widstrand, [2022]Manufacturer: 2022Description: 383 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789146239826
Other title:
  • Gränslös : en William Wisting-deckare [Cover title]
Uniform titles:
  • Grenseløs Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.8238 23/swe
Other classification:
  • Hce
Summary: William Wisting blir kontaktad av ledaren för en grupp människor som funnit varandra på internet och som tillsammans försöker lösa det ouppklarade mordet på den australiensiske backpackaren Ruby Thompson. En av de mest aktiva medlemmarna kallar sig Astria och har uppgett att hon kommer från Norge. Hon har sagt sig vara nära en möjlig lösning men så blir det plötsligt helt tyst från henne. Motvilligt låter sig Wisting fascineras och dras in i den okonventionella efterforskningen som gruppen håller på med och det visar sig vara vägen in i ett kriminalfall med många förgreningar.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Korpens bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-03-28 57065020014
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

William Wisting blir kontaktad av ledaren för en grupp människor som funnit varandra på internet och som tillsammans försöker lösa det ouppklarade mordet på den australiensiske backpackaren Ruby Thompson. En av de mest aktiva medlemmarna kallar sig Astria och har uppgett att hon kommer från Norge. Hon har sagt sig vara nära en möjlig lösning men så blir det plötsligt helt tyst från henne. Motvilligt låter sig Wisting fascineras och dras in i den okonventionella efterforskningen som gruppen håller på med och det visar sig vara vägen in i ett kriminalfall med många förgreningar.

Powered by Koha