Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hjärta av glas / Ingelin Angerborn.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 219 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129737103
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: - Varför heter den där ön Dödens ö? frågade jag.- För att alla som går iland där ...- Men sluta, avbröt Frank. Jag har ju sagt att du inte ska prata om det.Elsa tog ett djupt andetag och fortsatte där hon hade slutat.- Dom dör, sa hon.Shirin och hennes kompisar, Nelli och Bella, ska tillbringa några av sommarlovets sista dagar i Shirins mosters sommartorp, en enslig liten stuga som ligger alldeles vid en sjö. Torpet visar sig sakna både toa och en hel del andra bekvämligheter, men tjejerna tycker det är jättemysigt ändå. Åtminstone tills allt det konstiga börjar ...Vad är det egentligen för mystiska knackningar de hör när de ska sova? Vems är den gamla boken de hittar i en kista på vinden? Och vad är det för egendomligt ljus de ser på ön ute i sjön? Ön som sägs vara drabbad av en förbannelse, och som brukar kallas Dödens ö ...Fjärde delen i den andlöst spännande Hjärtserien. Hjärta av glas är en fristående fortsättning på Hjärta av damm, Hjärta av sten och Hjärta av mörker.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Slukarböcker Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-14 56925230370
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Slukarböcker Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56925230371
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56925230373
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56925230372
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56925230369
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-07 56925230368
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56925230374
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

- Varför heter den där ön Dödens ö? frågade jag.- För att alla som går iland där ...- Men sluta, avbröt Frank. Jag har ju sagt att du inte ska prata om det.Elsa tog ett djupt andetag och fortsatte där hon hade slutat.- Dom dör, sa hon.Shirin och hennes kompisar, Nelli och Bella, ska tillbringa några av sommarlovets sista dagar i Shirins mosters sommartorp, en enslig liten stuga som ligger alldeles vid en sjö. Torpet visar sig sakna både toa och en hel del andra bekvämligheter, men tjejerna tycker det är jättemysigt ändå. Åtminstone tills allt det konstiga börjar ...Vad är det egentligen för mystiska knackningar de hör när de ska sova? Vems är den gamla boken de hittar i en kista på vinden? Och vad är det för egendomligt ljus de ser på ön ute i sjön? Ön som sägs vara drabbad av en förbannelse, och som brukar kallas Dödens ö ...Fjärde delen i den andlöst spännande Hjärtserien. Hjärta av glas är en fristående fortsättning på Hjärta av damm, Hjärta av sten och Hjärta av mörker.

Powered by Koha