Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar / Moa de Bruin.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 182 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129736977
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Vera Linnea Svanson är nu inne på sin tredje dagbok och den går under namnet Skoskav. I dagboken berättar Vera om allt som händer, från mammas plötsliga besatthet av att vara romantisk till storebror Svantes dröm om att slå igenom på youtube. Men allra mest skriver hon om Hugo .Hugo bor i huset intill, går i sexan och är enligt Vera världens gulligaste kille. Han råkar också vara hennes pojkvän, och Vera är superkär. Men nu har Hugos kusin Otis börjat dyka upp i tid och otid. Mest i otid, tycker Vera, för Otis är en ovanligt irriterande kusin. Och han verkar ha något emot just Vera?!Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar är den tredje, fristående delen om Vera och hennes helknasiga familj. Vi återser moster Bibban som gärna startar egna brottsutredningar, lillasyster Olivia som är jobbigast i världen och grannen Jennifer Tror Hon Är Coolsson som alltid dyker upp när det passar som sämst. Tempot är högt och vändningarna många. Med Vera är det humor från första till sista sidan.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56925210147
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56925210146
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56925210145
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg Checked out 2024-07-24 56925210148
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Vera Linnea Svanson är nu inne på sin tredje dagbok och den går under namnet Skoskav. I dagboken berättar Vera om allt som händer, från mammas plötsliga besatthet av att vara romantisk till storebror Svantes dröm om att slå igenom på youtube. Men allra mest skriver hon om Hugo .Hugo bor i huset intill, går i sexan och är enligt Vera världens gulligaste kille. Han råkar också vara hennes pojkvän, och Vera är superkär. Men nu har Hugos kusin Otis börjat dyka upp i tid och otid. Mest i otid, tycker Vera, för Otis är en ovanligt irriterande kusin. Och han verkar ha något emot just Vera?!Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar är den tredje, fristående delen om Vera och hennes helknasiga familj. Vi återser moster Bibban som gärna startar egna brottsutredningar, lillasyster Olivia som är jobbigast i världen och grannen Jennifer Tror Hon Är Coolsson som alltid dyker upp när det passar som sämst. Tempot är högt och vändningarna många. Med Vera är det humor från första till sista sidan.

Li

Powered by Koha