Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hemligheterna i Finnedal / Sanna Juhlin.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Vintrosa] : Ditt bokförlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 190 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189197275
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Hemligheterna i Finnedal är en spännande berättelse om en ort som andas mystik, och om de som lever där sedan länge men som ingen riktigt känner. Jag lyckas aldrig helt frammana konturerna av hennes ansikte men jag kan se att hon har stora, bruna ögon. Hon smyger långsamt fram ur skuggorna med hukad rygg och kommer allt närmare. Jag försöker röra mig men det går inte. Hon böjer sig över mig och inom mig ekar nu en slags melodi. ”Hitta hem, Lucinda. Hitta hem.” Jag känner mig livrädd samtidigt som min längtan efter henne är så oerhört stark. Vem är hon? Vem är jag och var hör jag hemma? Lucinda bor tillsammans med sin faster som plötsligt en dag berättar att de ska lämna allt för att flytta till Finnedal. Flytten blir den största förändringen i Lucindas snart 12-åriga liv.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 57031650044
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 57031650046
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 57031650043
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Hemligheterna i Finnedal är en spännande berättelse om en ort som andas mystik, och om de som lever där sedan länge men som ingen riktigt känner. Jag lyckas aldrig helt frammana konturerna av hennes ansikte men jag kan se att hon har stora, bruna ögon. Hon smyger långsamt fram ur skuggorna med hukad rygg och kommer allt närmare. Jag försöker röra mig men det går inte. Hon böjer sig över mig och inom mig ekar nu en slags melodi. ”Hitta hem, Lucinda. Hitta hem.” Jag känner mig livrädd samtidigt som min längtan efter henne är så oerhört stark. Vem är hon? Vem är jag och var hör jag hemma? Lucinda bor tillsammans med sin faster som plötsligt en dag berättar att de ska lämna allt för att flytta till Finnedal. Flytten blir den största förändringen i Lucindas snart 12-åriga liv.

Powered by Koha