Syndetics cover image
Image from Syndetics

Go big or go home : döden i direktsändning / Niclas Christoffer.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Manufacturer: Falun : Scandbook AB Description: 401 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179774387
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • uHc
Summary: I Losing big or losing everything fick vi möta Xerena, en arg fjortonåring i ett Sverige som blivit ett hälsofascistiskt land. Nu kommer den fristående fortsättningen - Go big or go home.Efter att ha blivit känd i viktdokusåpan Losing big or losing everything vill Xerena bara dra sig undan och bli lämnad i fred. Alla hon bryr sig om är borta. Men snart hamnar hon i nästa helvetiska dokusåpa - mot sin vilja: Go big or go home. I ett fångläger i Nya Norrland måste män och kvinnor ur motståndsrörelsen tävla mot varandra i rå överlevnad. Utmaningarna är grymma och produktionsbolaget gör allt för att vända de tävlande mot varandra. Den enda som kommer att överleva den här tävlingen är vinnaren ...Niclas Christoffer skriver så spännande att man sträckläser om ett dystopiskt framtida Sverige där döden i direktsändning höjer tittarsiffrorna till skyarna och alla som protesterar mot samhällsordningen riskerar att dömas till döden.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56915450042
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56915450043
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 56915450044
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Losing big or losing everything -- 2. Go big or go home

I Losing big or losing everything fick vi möta Xerena, en arg fjortonåring i ett Sverige som blivit ett hälsofascistiskt land. Nu kommer den fristående fortsättningen - Go big or go home.Efter att ha blivit känd i viktdokusåpan Losing big or losing everything vill Xerena bara dra sig undan och bli lämnad i fred. Alla hon bryr sig om är borta. Men snart hamnar hon i nästa helvetiska dokusåpa - mot sin vilja: Go big or go home. I ett fångläger i Nya Norrland måste män och kvinnor ur motståndsrörelsen tävla mot varandra i rå överlevnad. Utmaningarna är grymma och produktionsbolaget gör allt för att vända de tävlande mot varandra. Den enda som kommer att överleva den här tävlingen är vinnaren ...Niclas Christoffer skriver så spännande att man sträckläser om ett dystopiskt framtida Sverige där döden i direktsändning höjer tittarsiffrorna till skyarna och alla som protesterar mot samhällsordningen riskerar att dömas till döden.

Powered by Koha