Syndetics cover image
Image from Syndetics

Blocka honom! : Zeke / Kajsa Gordan & Sofia Nordin.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 101 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179710965
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Under en konferens på kafé Paradiset flörtar en av de manliga gästerna med Mona – han är mer än dubbelt så gammal som hon! Först tänker hon bara försöka glömma alltihop. Men när mannen börjar skicka meddelanden och dyker upp utanför hennes skola inser hon att hon kan vara i fara. Mona och Zeke tar reda på mer om mannen, och snart förstår de att Mona inte är den enda som är utsatt. Kommer de hinna stoppa mannen innan han gör någon riktigt illa? Blocka honom! är tredje fristående delen i Sofia Nordins och Kajsa Gordans tempofyllda deckarserie om Zeke och Mona.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst uHc Available 56918890069
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc Available 56918890068
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc Available 56918890070
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Under en konferens på kafé Paradiset flörtar en av de manliga gästerna med Mona – han är mer än dubbelt så gammal som hon! Först tänker hon bara försöka glömma alltihop. Men när mannen börjar skicka meddelanden och dyker upp utanför hennes skola inser hon att hon kan vara i fara. Mona och Zeke tar reda på mer om mannen, och snart förstår de att Mona inte är den enda som är utsatt. Kommer de hinna stoppa mannen innan han gör någon riktigt illa? Blocka honom! är tredje fristående delen i Sofia Nordins och Kajsa Gordans tempofyllda deckarserie om Zeke och Mona.

Powered by Koha