Syndetics cover image
Image from Syndetics

Arkeologdeckarna och tempelriddarnas skatt / Dan Höjer, Hedvig Häggman-Sund.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, [2022]Manufacturer: 2022Description: 127 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155269609
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.7374 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Följ med på äventyr! Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo!Varje sommarlov hos farbror Valdemar är ett galet äventyr. Nu har han byggt om sin gamla Volvo till en flygande bil! Barnen får åka med till Danmark, där tempelriddarnas försvunna skatt kanske finns. Någon har stulit skattkartan, så det gäller att handla snabbt. Arkeologdeckarna måste klura ut gåtor och ta sig genom hemliga gångar för att hitta skatten. Farbror Valdemar är som vanligt inte till någon hjälp, eftersom han är försvunnen …Ett knäppt och spännande äventyr med Arkeologdeckarna!
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56920710055
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56920710054
Barnbok Korpens bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56920710056
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Följ med på äventyr! Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo!Varje sommarlov hos farbror Valdemar är ett galet äventyr. Nu har han byggt om sin gamla Volvo till en flygande bil! Barnen får åka med till Danmark, där tempelriddarnas försvunna skatt kanske finns. Någon har stulit skattkartan, så det gäller att handla snabbt. Arkeologdeckarna måste klura ut gåtor och ta sig genom hemliga gångar för att hitta skatten. Farbror Valdemar är som vanligt inte till någon hjälp, eftersom han är försvunnen …Ett knäppt och spännande äventyr med Arkeologdeckarna!

Powered by Koha