Syndetics cover image
Image from Syndetics

Gravplundrargåtan / Jørn Lier Horst ; översättning: Barbro Lagergren.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Series: En CLUE-deckare ; 4:e bokenPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Description: 122 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178036578
Uniform titles:
  • Gravrøvergåten Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Gravplundrargåtan är del fyra i serien CLUE och en smart pusseldeckare i högt tempo, författad av deckaresset och före detta polisen Jørn Lier Horst. Det händer något mystiskt på natten i den idylliska staden Skutbukten. Vännerna Cecilia, Leo och Une upptäcker att någon har grävt upp gravar på kyrkogården och det verkar som om den gamla kyrkan har något att dölja. Det sägs att en präst spökar i kyrkan och för över 60 år sedan tog en annan präst med sig hemligheten om det tyska guldet ner i graven. Samtidigt utreder polisen Cecilias mammas död som ett mord och vi får svaret på vad som egentligen hände den där sommaren när hon försvann. Vi får följa de tre vännerna och hunden Egon i deras nervkittlande jakt på gravplundrargåtans lösning. Läs också: Maltesergåtan, Salamandergåtan och Undervattensgåtan.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Checked out 2024-08-10 56914880072
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56914880070
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56914880068
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56914880069
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56914880071
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Gravplundrargåtan är del fyra i serien CLUE och en smart pusseldeckare i högt tempo, författad av deckaresset och före detta polisen Jørn Lier Horst. Det händer något mystiskt på natten i den idylliska staden Skutbukten. Vännerna Cecilia, Leo och Une upptäcker att någon har grävt upp gravar på kyrkogården och det verkar som om den gamla kyrkan har något att dölja. Det sägs att en präst spökar i kyrkan och för över 60 år sedan tog en annan präst med sig hemligheten om det tyska guldet ner i graven. Samtidigt utreder polisen Cecilias mammas död som ett mord och vi får svaret på vad som egentligen hände den där sommaren när hon försvann. Vi får följa de tre vännerna och hunden Egon i deras nervkittlande jakt på gravplundrargåtans lösning. Läs också: Maltesergåtan, Salamandergåtan och Undervattensgåtan.

Powered by Koha