Syndetics cover image
Image from Syndetics

Det svarta havet / Stina Nilsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Description: 354 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179776039
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: De är framme i huvudstaden. Äntligen! Systrarna Liv och Frida har gått och gått så länge genom skog och längs järnvägsspår i hunger och kyla. Nu, nu är de och vännerna Jeri, Hanis och Trollan framme. Jeri har lovat att här ska finnas mat, värme och färger! Men allt är raserat, öde och bitande kallt. Och är de verkligen ensamma i huvudstaden? Jeri är beredd att göra nästan vad som helst för att finna sanningen, men Hanis vet inte om han kan lita på sin vän längre. Inte nu när han vet mer om bunkrarna och vad som kanske hände hans föräldrar… Trollan, den tysta lilla tjejen som de mötte i ett övergivet tåg, är det ingen som lyssnar på när hon viftar och viftar med sina teckningar med hav, sol och röda blommor…Och Liv som ser efter sin sjuka lillasyster måste välja. Ska de fortsätta vidare till havet och ön som ska finnas där? Eller kan de stanna i huvudstaden, där svaret finns om vad som hände en gång för längesen, när världen gick under?
List(s) this item appears in: Beredskap och överlevnad skönlitteratur Barn/unga
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-12-28 80071003290
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071003288
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071003286
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071003292
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071003296
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071003284
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Det svarta regnet -- 2. Den svarta staden -- 3. Det svarta havet

De är framme i huvudstaden. Äntligen! Systrarna Liv och Frida har gått och gått så länge genom skog och längs järnvägsspår i hunger och kyla. Nu, nu är de och vännerna Jeri, Hanis och Trollan framme. Jeri har lovat att här ska finnas mat, värme och färger! Men allt är raserat, öde och bitande kallt. Och är de verkligen ensamma i huvudstaden? Jeri är beredd att göra nästan vad som helst för att finna sanningen, men Hanis vet inte om han kan lita på sin vän längre. Inte nu när han vet mer om bunkrarna och vad som kanske hände hans föräldrar… Trollan, den tysta lilla tjejen som de mötte i ett övergivet tåg, är det ingen som lyssnar på när hon viftar och viftar med sina teckningar med hav, sol och röda blommor…Och Liv som ser efter sin sjuka lillasyster måste välja. Ska de fortsätta vidare till havet och ön som ska finnas där? Eller kan de stanna i huvudstaden, där svaret finns om vad som hände en gång för längesen, när världen gick under?

Li

Powered by Koha